Måndagen den sista januari

God morgon!
Hoppas att allt är bra med alla! Jag är fortfarande på jättebra humör sen igår, känner mig helt enkelt glad och lycklig.

Om en stund ska jag och älskling ta oss in till stan så jag får shoppa lite och senare i eftermiddag ska vi gå på bio. Den här gången blir det Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1. Jag har redan sett den en gång, men den var så otroligt bra så jag tycker att jag kan se den igen.

Har en känsla av att det kommer att bli en bra dag!

Eftersom batterierna på min kamera är slut så får jag väl lägga in en annan bild istället. Den här är från skolans aktivdag i sommras. Våran klass (som är den enda med bara tjejer) vann delen av bästa hejatklack. Det känns sjukt att om några månader så kommer jag kanske aldrig att träffa vissa av dessa underbara tjejer igen...


Spelrecentio: Gears of War 2

Idag har jag och älskling tillbringat en del tid med att spela ett av mina absoluta favoritspel, Gears of War 2. Sen kom jag på att jag har ju inte skrivit någon recention om detta underbara spel än, så här kommer det!



Det här är ett av spelvärldens mest sålda spel och jag kan förstå varför. En av de absolut bästa sakerna med det här spelet är att, till skillnad från andra spel som går att spela co up på kampanjen, så är detta spelet gjort för det. Det finns många händelser under spelets gång där man verkligen måste sammarbeta med den andra spelaren för att komma frammåt i spelet. Givetvis går det också att spela själv, men jag tycker utan tvekan att det är mycket roligare att spela tillsammans med någon.

Till att börja med så är historien den bästa jag någonsin sett! Det är en fortsättning på det första spelet, Gears of War och fortsätter historien med att motarbeta de zombieliknande varelserna The Locus och hindra dem från att ta över världen. Den här gången blir det mer personligt och det hände ett par gånger att man blir riktigt ledsen och rörd över vad som händer.

Vapnerna och striderna är det inga märkvärda skillnader från det första spelet.  Doch finns det finns två nya saker, du kan använda skadade Locus som en slags "mänsklig sköld", du kan alltså hålla dem framför dig som skydd en kort stund för att ta dig frammåt. Sen kan det även bli motorsågsdueller. Nör du vill motorsåga en Locus kan det numera hönda att den har samma vapen som du och då försöker stå emot, förlorar du så blir du delad i två bitar istället...

Banorna är roliga och de momenten som man ska sammarbeta på är roliga och lite lagom svåra (beror ju såklart också på vilket svårighetsgrad man spelar på). Vi spelade på svårighetsgraden "Insane", som är den svåraste och det var bara svårt, men inte omöjligt. Jag kan tycka att om man spelar på svåraste på vissa andra spel så är det helt omöjligt att klara sig mer än någon minut åt gången, vilket man tröttnar på ganska snabbt.
En annan kul sak med spelet är att många karaktärer från spel 1 finns med, så som Marcus, Anya, Cole, Baird och Tai.
Många nya och oväntade sätt att spela gör det hela bara ännu bättre!

Det enda jag kan klaga lite lätt på är kanske att man kunde ha placerat ut lite fler chekpoints. Man blir riktigt irriterad ibland när man dör och sedan får börja jättelångt bak igen...


Dock finns det en ganska stor skillnad från det första spelet, och det är grafiken, den är enormt mycket bättre!

Vill du ha ett kul och lite lätt beroendeframkallande spel som lätt kan fördriva flera timmar utan att du märker det, så är "Gears 2" verkligen att rekomendera!

Dessutom är det ganska gammalt nu, så det kostar inte alls mycket och du kan nog hitta det i nästan varenda spelaffär.









 


Det är en bra dag

Igår mådde jag inte så jättebra, det blev lite för mycket i fredags. Så jag tog det bara lugnt och var inte särkillt mycket vid datan över huvud taget. Det  fick bli en mysig dag med älskling, men hyrfilm och kladdkaka.

Idag har också varit en jättebra dag. För första gången i år så har jag ritkiga vårkänslor! Jag känner lite ny livslust och är bara glad. Eftersom jag hoppade av praktiken har jag dessutom tre veckor med ledighet att se fram emot, och det är inte heller att klaga på. Men jag ska försöka vara produktiv och jobba en del ändå, även om jag inte är i skolan eller på en arbetsplats. Blir förhoppningsvis en hel del jobb med mitt och Beas uf-företag.


I förmiddgs var jag ute och övningskörde med pappa, och det gick ritkigt bra. Förra lektionen så sa min körlarare att jag nog inte har så mycket kvar tills det är dags att boka alla proven och det känns ju inte allt för fel. Hoppas bara inte att jag blir så nervös så jag kuggar på proven för det.

And Party, and party and p-p-party

Partykläderna är på och vi är tidiga som vanligt. Nu ska jag och älsklingen snart in till stan för lite förfest ^^

Partyfriday

Det var länge sen nu, men ikväll ska vi ut och göra stans osäker, eller vad det nu är man säger. Böeja i alla fall dagen vädigt bra med att åka och simma och sola med mamma, så nu känner jag mig ritkigt fräsh med. Börjar känna mig ritkigt peppad nu faktiskt!

Vad ska ni göra för att inviga helgen?


Sveriges fulaste underkäke

Igår var jag ju som sagt hos tandläkaren för att hämta ut min nya bettskena. Samtidigt så fick jag se en modell på min underkäke, se och beundra. Jag har fan inte en enda rak tand!




Dagens shopping




Snart iväg till stallet

Usch vilken dag. var så glad imorse, men mitt humör har åkt bergochdabana hela dagen....

Idag har jag varit nere hos tandäkaren och hämtat ut min nya bettskena. Jätteobekväm att ha i munnen, men nu ska jag vä förhoppningsvis sluta gnissla tänderna på natten. Efter det blev det lite shopping, tänkte visa lite bilder sen. Gick till en lite mindre affär här i Lerum. Det blir lite dyrare än att handla på typ hm och sånt, men jag tycker att det är värt det för att kunna köpa kläder som inte alla andra har efter en vecka.

Om en stund ska jag och mamma åka iväg till stallet, som vi alltid gör på torsdagar. Vad skulle jag göra utan hästarna i mitt liv? Har man haft en dålig dag så finns det verkligen inget bättre än att åka till stallet och vara där i nån timma. Jag blir alltid mycket gladare än vad jag var innan när jag varit där. Här om dan räknade jag ut att jag har faktiskt varit på samma stall i 14 år nu. Det är helt sjukt hur fort tiden går!

Jaja, nu ska jag ta mig en promenad med Hugo och sen ska stallkläderna på!
Hörs senare!


Underbara Jutagården


Jag är fri igen!

Anledningen till att jag inte har bloggat något på två dagar nu, är för att jag har varit helt utmattad när jag kommit hem från slavarbetet (också kallat praktik på BikBok). Men imorse ringde jag och sa att jag ahr fått nog. Äntligen fri!

Måndag, veckans värsta dag?

Usch, jag känner mig totalt utmattad... Av någon anledning sov jag sjukt dåligt i natt och på praktiken fick jag verkligen känna av vad det menas med att vara praktikant på en av Sveriges största klädkedjor, hela min kropp gör ont!

Inte nog med det, jag hann bara vara hemma i lite drygt en timma innan jag var tvungen att ge mig iväg igen. Hade sånglektion och var tvungen att gå eftersom vi börjar träna för årskonserten.

Men nu är jag äntligen hemma för att stanna hemma, känns helt underbart!


Tur att man har en sån här söt sak att komma hem till (som precis bitit sönder ännu en leksak så att det ligger bomull utspridet i hela vardagsrummet) :P


Therese testar: Nivea B.U.S



Testade på en ny bus idag och jag gillade den verkligen. Den var väldigt lättapplicerad, dels för att den hade en pumpflaska så man fick precis rätt mängd och sen gick den snabbt in i skinnet.

Efter bara några timmar så börjar resultatet att synas på huden och man får en jämn och naturlig brun färg. inte sådär orange som det kan bli av vissa andra bus:ar!

Är inte helt säker på priset, men kan inte tänka mig att den är dyr över huvud taget och finns förmodligen i de flesta affärer.

En födelsedagspresent

I tisdags fyllde jag 19 år, börjar nästan känna mig gammal. Eftersom det var en vardag och vi dessutom är ute på praktik i klassen så blev det faktiskt inte tid att träffa vännerna precis då. Men Bea kom precis förbi och lämnade en perfekt present, precis vad jag behövde!


Handskrubb från OPI

Lugn söndag

Hej på er!
Jag har varit otroligt dålig på att blogga den senaste tiden. Anledningen är att jag inte har mått så jättebra. Jag har varit lite småsjuk, har haft lite personliga problem och då känner jag inte för att blogga, plus att om jag väl hade tvingat mig sjäkv till att blogga så hade det nog blivit väldigt dåliga och tråkiga inlägg...

Nu mår jag i alla fall mycket bättre och känner att jag kan sattsa på allt igen och där också bloggen. Ska försöka att få till inlägg som inte bara handlar om min dag utan även om smink, skönhet och såklart spel, det är ju trots allt därför som bloggen heter som den gör.

Idag är det söndag och jag tänker göra som de flesta andra och bara ta det lugnt och kolla på lite sport på tv. I morse tog jag ett riktigt långt och varmt bubbelbad och avslutade med lite bus. Det känns helt underbart att äntligen bli nån nyans mörkare. Hatar verkligen att vara helt blev och tråkig. Ska köra på ordentligt i några dagar nu så jag får en riktigt fin fejkbränna ^^




Busy day

Hej på er!

Just nu hinner jag inte skriva så mycket, men ville bara berätta att jag fortfarande lever! Det är en ny vecka och från och med idag och fyra veckor frammåt är jag på praktik. Gillar verkligen de veckorna och det känns verkligen som jag har hamnat på ett riktigt bra ställe. Skruver mera ikväll!

Äntligen fredag!



Jag behöver helg, och nu kommer jag äntligen att få det! Haft en kort skoldag, som faktiskt har kännts väldigt lååång. Blev i alla fall klar med ett grupparbete som vi har hållt på med ett tag. Jag är inte mycket för grupparbeten, främst eftersom jag hatar när vissa personer tvingas göra allt och vissa bara hänger med.

Nu ska jag bara ta det lugnt med en stor kopp te och lite gott från EspressoHouse, mums!

En lång torsdag

Usch, känner att jag inte alls har en bra period just nu. Imorgon blir det nya gladare tag!


Plugg...

Gud vilken lågn dag, det känns som det har gått en vecka! Har inte ritkigt varken lust eller ork att blogga nu. Ska kolla igenom mina anteckningar på massagen (har prov imorgon) och sen blir det film ^^


Bara en sid av många med massagegrepp som måste  sitta tills imorgon.


Första skoldagen

God morgon på er!
Idag är det min första skoldag sen jul, vilket beryder att jag bara har en termin kvar i skolan. Känns både bra och läskigt...

Men innan skolan ska jag hinna ha en kärlektion med, blir en lite stressig morgon. Men det får varvas ner efter skolan, då jag ska ta en fika med min favorittjejer ^^


Telefonklotter

Idag har det varit dåligt med uppdatering, internetet har jobbat sig ordentligt här hemma. Men nu fungerar det, och nu har vi ett mycket snabbare internet, underbart!

I går låg jag och snackade i telefon länge med min älskling. Han har inte varit hemma på några dagar nu, men det känns verkligen som att det är bra för oss att få sakna varandra lite grann. Men ikväll kommer han hem igen, så nu behöver jag snart inte sakna mer! 


Klar för ett träningspass

Nytt år och nya tag för att bli lite mer hälsosam, nu ska jag springa en stund på träningscykeln och avsluta med en bastu ^^ Känns som ett bra avslut på mitt jullov!


Mest effektiva sättet att börja gå upp tidigare, mardrömmar....

Usch, jag gick upp över en timma tidigare än va djag egentligen hade behövt idag. Drömde en mardröm och kände vågade inte somna igen, så att jag kanske skulle fortsätta på samma dröm. Tänker inte snacka om vad den handlade om, för då brukar jag komma ihåg drömmarna längre, men den var riktigt läskig i alla fall.

Lite sneare idag ska jag in till stan en stund. Tänkte försöka hinna träffa Bea och ta en fika, alltid mysigt.

Hugos present från MyDog




En jacka och skor




Halsband och ett passande koppel


Sovmorgon

God morgon på er!
Jag har sovit ritkigt bra inatt och det märkets nog. Mamma kom in och väckte mig vid 11.30 och trodde tydligen nästan att jag var sjuk. Nästan sovit i tolv timmar, och jag som tidigare bara kunnat sova åtta timmar i streck, inte längre verkar det som.

Kan kanske bero på att jag letade fram min sovmask och använde den för första gången på länge. Jag är så ljuskänslig när jag sover, så det kan var skönt att ha det helt mörkt ibland.


Kvällspromenix


Nu ska jag och den här lilla sömntutan ut på våran kvällspromenad. Sen blir det filmmys till Snuten i Hollywood 3. Dock är inte älsklingen (den stora) hemma, så jag får nöja mig med "mini-älsklingen" idag.


God morgon!

Hoppas att allt är bra med alla! Idag vaknade jag upp med en så bra känsla. Vet inte riktigt varför, men jag är glad i alla fall och man ska inte ifrågasätta det som är bra, brukar jag tycka.

idag kommer jag att ha en hel del att göra. Ska ta en dusch nu om en stund, sen ska jag ut med pappa och övningsköra lite och senare idag blir det resturang och Disney on Ice med min faster. Kommet att bli en rolig dag!

Bilder från MyDog

Idag har jag som sagt varit på MyDog-mässan med mamma. Det blev en kul dag med massa olika hundar och trevliga männsikor, shopping och underhållande uppvisningar. Självklart fick jag med mig lite presenter till Hugo hem. Han fick tyvärr inte följa med eftersom man inte fick ta med hundar som inte ställs ut. Men vi kollade en hel del på de andra kineserna istället.








Jag shoppar av mig lite


På läktaren, i väntan på polisens uppvisning. Den var riktigt bra faktiskt! Svårt att förklara riktigt varför, men de hade en hel del humor med och en hel del vältjmad musik som inte gick att annat än älska.






Sen skulle försvaret visa upp sin bomb- och minhundar


En av hundarna som tränar för att vara med i Snövit och de sju dvärgarna. En grymt kul föreställning med massa hundar!


MyDog-mässan

Idag har jag om mamma varit inne och kolalt på MyDog-mässan större delen av dagen. Det var jättekul och jag har en massa bra bilder att lägga upp lite senare.

 


Intressanta likheter

Kollade precis på en av mina fvoritbloggar http://mondoblog.se/bunny/ . Brukar vanligtvis älska nästan allt hon skriver, men nu blev jag faktiskt besviken. Hon brukar måla tavlor och lägga ut bilder på dem. Men den här gången kom en tavla upp som är en exakt kopia (minus födelsemärket) av en tavla jag har hemma. Jag säger inte varken att den är köpt tavlan och sagt att det är hennes, eller att den är kopierad. Men jag tycker att det är lite oinspererande att bara måla ett exakt likadant exemplar av en tavla som redan finns.

Vad säger ni, är likheten slående?


Bilden från bloggen

 


Min tavla (som är köpt på Gallerix)


Vinterbilder

Det gick bra i stan idag! Kom hem för en stund sen och har precis tagit en lång varm dusch, en vana jag har är att duscha nästan varje dag. Vet att det inte är så bra för varken huden eller håret, men det är det absolut bästa jag vet. Så det blir nästan alltid minst en dusch varje dag.

Hur som helst, jag testade en ny inställning på kameran och tog lite vinterbilder på vägen till tåget. Det har snöat massa i natt, så mina förhoppningar om att snön snart ska försvinna, verkar få vänta ett tag till...







Klar för en dag på stan

Idag ska jag och min älskling in till stan och ränna hela dagen, så det lär bli dåligt med uppdateringen idag.

Have fun!

// T

Myskväll

Mitt lov är helt underbart! Har haft många roliga saker på gång och känner verkligen hur min motivation innom allt har höjts ordentligt. Nu ska jag och älskling ha myskväll med filmen Livvakterna och hemmagkord kladdkaka. Idag testade vi med smält choklad i med! Nu är det dags att koll hur den smakar.



 


God morgon!

Ny morgon och nytt år! Känner av ntten något, så det blir nog inget mer inlägg fören om någr timmar!

RSS 2.0