BeautySchool, Make up Del 6

Steg 6, ögon makeup


Ögonen säger mycket om en människa, därför är det viktigt att de blir fina. Dessutom kan en fin färg på skuggan verkligen få din ögonfärg att lysa.

Det finns många olika typer av ögonskugga, men de vanligaste är puder- eller creme ögonskugga. Man kan inte säga vilket som är bäst, utan det får man testa sig fram med vilken man gillar bäst.

Den tekniken med ögonskugga som jag kommer att visa är en av de enklaste sätten, men det finns såklart hur många sett som helst att applicera ögonskugga.

Du behöver tre skuggor, i tre olika nyanser. En som är så ljus så att den nästan är vit, en som är väldigt mörk och ett mellanting.







1. Highligther

Börja med den ljusaste färgen. Ta den över hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. Fokusera främst på området som jag markerat på bilden.















2. Bas
Det här är den färgen som kommer att synas mest, kan vara bra att ha i tankarna. Den ska målas i en c-kurva över ögonloben och längst ut på ögonlocket.














3.Accent

Den lilla extra färgen som sticker fram när du blinkar. Kan vara i en helt  annan färg en basen för mer effekt, men för vardagen så bör den smälta ihop med de övriga färgerna.






Den här tekniken går som sagt att använda till de flesta sammanhang, beroende på vilka färger du väljer att använda!


Mobilblogg

God morgon! Jag hade fullt upp igår, så då blev det inget bloggande. Var bland annat på laserdome tillsammans med lite kul människor. Har så mycket träningsvärk så jag knapot kan gå! Jaja, nu ska jag snart ha massagelektion, tro det eller ej, men idag ska vi tydligen lära oss rumpmassage. Ska bli intressant att se hur det här ska gå, hehe. Ha en bra dag!

Dåligt med uppdatering idag

Men har bara inte tagit mig tid för bloggen idag. Men tänkte bjuda på ett lite roligare inlägg med i kompensation ^^

F*ck You

Kvällens låtar ^^




Gillar mitt nya nagellack


OPI nr. R44 Princess Rule!
(Bilden gör inte lacket rättvisa, så gå och kolla det själva istället!)

Glad första advent!



Glad första advent på er! Min dag kommer inte att bli allt för händelsefull faktiskt. Jag mår fortfarande inte helt prima, så kommer mest att försöka att bli frisk igen. Men nu är jag snart där, så det känns bra! Måste plugga en del matte, inte kul... Men måste man så måste man. Studenten nalkas till våren, måste kunna hålla ut de sista månaderna, sen är jag klar.
Men inte att förtrösta, Stockholm International HorseShow går på tv idag med, så då har jag en massa bra att kolla på idag. Det går både dressyr, den fria kyren till musik, och Grand Prix i fyrspand. Perfekt!

Borde plugga matte....


Vem vill sitta och plugga på en söndag?..

Min räddning för ikväll


Spelrecention: Call of Duty, Black Ops

Spelet som jag längtat så länge efter har kommit ut. Och nu har jag och älskling tagit oss igenom det!


Det senaste tillskottet i CoD-familjen är som sagt Black Ops. Ett spel med mycket fart och en kampanj med en ordentligt genomtänkt story, kanske lite väl genomtänkt. Ibland kan det vara lite svårt att hänga med i allt som händer. Det är nästan mer film än spel stundvis, på både gott och ont... Men den är riktigt bra, och har en hel del oväntade vändingar.
Banorna är väldigt olika i kvalité. Jag tycker att en del banor är geniallt uppbyggda och är en ren njutning att spela. De har riktigt snygga effekter och man känner verkligen full kontroll.
Men vissa banor är ganska så misslyckade. Miljön är bra och detaljrik, men det är fienderna som man ibland misslyckats med. Då när de alldeles för många och för smarta. Om man ska försöka beskriva det, så kan man inte sticka upp huvudet i 0,5 sekund utan att bli skjuten. Ingen kan ha en så snabb reaktionsförmåga! Eldstiderna blir då med tråkiga, för svåra och enformiga eftersom alla har ett aoutomat maskingevär. Det blir bara en massa slarvigt skjutande för att ta sig igenom banan och absolut ingen chans till att uppskatta något annat i miljön.


Grafiken ser ut som i de tidgare CoD-spelen, alltså bra. Gott om smådetaljer som ger spelet en riktigt verklighetstrogen uppfattning.


En stor miss är att man inte kan spela tillsammans med någon på kapanjen, som man kan i vissa andra spel. Dock finns det ett extra spel, ett zombiespel, som man kan spela upp till 4 personer på. Det är helt okej, men man tröttnar efter några gånger och zombierna är inte särksillt snyggt gjorda.


Jag skulle verkligen rekomendera spelet till alla Call of Duty fantaster, men skulle kanske råda till att vänta i några månader så att priset går ner lite. Just nu känns det tyvärr inte riktigt värt priset på ungefär 650 kr, som det kostar på de flesta spelbutikerna.

Myskväll


Sitter man ensam hemma så måste man mysa till det lite ändå, särskillt om man är sjuk. Och efter lite dator- och tv-tittande så blir det spel ^^

Det är lördag, LÖRDAG!

Och jg är dunderförkyld.... Skulle egentligen ut med lite roligt folk ikväll, men det blir inget med det när jag mår såhär, tråkigt... Jaja, nu har jag ju en massa tid att spela de nya tv-spelen som jag ahr införskaffat. Så snart kommer det lite nya spelrecentioner, får nog t.o.m. ihop en redan senare idag!

Slutat för dagen

Har haft absolut ingenting att göra idag, förutom en massage, så är ganska seg.... Men som tur var så fick vi sluta tidigare, 1,5 timma. Tänkte passa på att duscha och ta det lugnt innan det är dags för middag. Sen ska vi faktiskt fira att det är våran sista natt här, och sätta oss i baren en stund och ta en drink, mums!


En komplimang kan göra mycket

För en stund sen, när jag och Bea satt i personalmatsalen och åt frukost så hände någonting som gjorde mig väldigt glad. Jag har på mig den där stora, vida, randiga tröjan så att tatueringen får lite luft. Dessutom syns den ganska bra. (Det är ju en av de största anledningarna till att man skaffar en tatuering, för att folk ska se den)

Hotellets beställningschef kom in medans vi åt och han säger att det är en väldigt fin orkidé som jag hade på skuldran. En sån liten sak kändes verkligen som det gjorde min dag.

Så jag tycker att det är dags att införa en "Ge Många Komlimanger Dag", och den kan vara idag!


Tillbaka på spat

Men den här gånger är det för sista gången.
Sen är min praktiktid slut. Det känns riktigt bra! Det har varit jobbigt och nästan outärligt ibland, men jag har tagit mig igenom det och det är jag stolt över. Har en del saker att säga om det här stället som en arbetsplats, men jag tänker inte skriva av mig här, det känns inte allt för snällt. Vill någon ha lite mer ingående kommentarer så är det bara att slänga iväg ett mail!

Tatueringen känns ganska så okej faktiskt, dock börjar den bli ganska torr. Men det ska ju bli sårskorpor, som sen ska trilla av innan den är helt läkt. Det är väl lika bra att det hönder direkt.

Jaja, nu ska jag och Bea ligga och slappa i hotellrummet och kolla på tv. Som ni ser på bilden så är jag helt slut. Har inte blivivt mycket sömn när jag varit hemma. Har haft för mycket roligt att göra.

Greys Anatomy kommer går ju senare med, missa inte!

Jag gjorde det ^^




Mobilblogg

Påväg in mot stan för att göra tatuering nr. 2! Uppdateringar om hur det går kommer sen!

Ikväll åker jag hem!

Ska bli sååå skönt att få sova i min egen säng, med min egen älskling i natt. Sen väntar fyra dagar fullspäckade med en massa kul saker! Jeej!


Och snart är det jul igen ^^

Trött....

Har jobbat i nästan nio timmar i spat, så orkar verkligen inte blogga nu...

Brandutbildning, check!

Sitter och tar det lugnt på hotellrummet med Bea nu på lunchen. Den här morgonen har faktiskt varit ganska så kul, vi har varit på brandutbildning och jag har testat att använda en brandsläckare för första gången. Kan kanske ha användning för det någon gång, även om jag inte hoppas det.

Eftersom vi inte får ha med oss mobilen, och jag inte tar med mig kameran på dagarna så har jag fått låna lite bilder från Google.




Släckarna var inte riktigt dåhär snygga, men det hade varit roligt, hehe

Färdigpluggat

Blev inte mycket till bloggande i går eftersom jag har kommit efter så mycket i skolarbete och behövde plugga. Men men, nu har jag läst min text om Robinson Crusoe och mina tankar kring den. SNart klar med allt arbete i svenskan ^^


Ja se det snöar

Snön yr ner här och jag pratade precis med min älskling och fick reda på att det snöar lika mycket hemma i Lerum. Undrar om det kommer att bli lika mycket snö som förra året?






Förra året

Saknad...

Har haft en riktigt bra dag. Men nu på kvällen så känner jag bara en så enorm saknad...


Btw, vet inte varför bilden blev lite konstig

Universeum

Hade en heldag på denna fina plats med älskling igår. Sen avslutades dagen med tv-mys. Helt enkelt en helt perfekt dag!




















Ohohoh vart tog ni vägen?

Ohohoh, vart tog ni vägen, försvann ni alla på en gång? Vi ändå föralltid kompisarna i buljong!

Jag lånade en rad från min naturlärares låt, Kompisarna i Buljong. Måste spela in hela låten så ni får höra den.

Blev lite besviken när jag kollade på statistiken idag och många läsare har försvunnit i samband med att jag började praktiskera. Okej, det är lite färre inlägg, men ändå. Kom tillbaka!



Har jag inte ett fint ledsen min? ;D

Come on...


Okej, jag har klagat mycket idag, men jag är på sånt humör faktiskt. Lämna den stackars kungen ifred!!!!

One piece jump in

Jag bara måste ventilera mig om allt det här snacket med One Piece.... Kollade precis på Vakna med The Voice och där snackade de om denna nya modebomb. De påstår att modebloggarna älskar dem och modekännarna hatar dem. Jag håller med de som hatar den! Finns ingenting så fult som den! Alla ser riktigt tjocka ut med en sån på, och man ser ut som en förvuxen bebis. Och det är precis var sånna här dräckter hör hemma, på en bebis!


Sommarminnen

Något av de bästa minnerna jag har från i sommar är när jag och Alex var på Green Day-konserten i Ullevi. Alla gamla låtar spelades och det var en helt sjukt bra konsert och en otrolig upplevelse.  Bästa var ehlt klart när de spelade Holiday. Det är låten som vi har valt att kalla för våran låt eftersom vi lyssnade på den under första kyssen, för snart sex år sen. Och vi håller fortfarande ihop, otroligt nog ;)

 


Medans vi väntade på att de skulle börja spela ^^


Halloween

På begäran av Doffa så kommer lite bilder ifrån Halloween-festen


Linnéa och Sofie


Doffa och Linnéa


Nicko




Min svans mot Doffas svärd


Sen ville Alex dansa


En av de få bilderna när man ser linserna som jag köpte
kvällen till ära










Det blev en del twister










Bloggtorka....

Inte bra...

Problem med internett hela dagen....

Åh, vad irriterande... Skrev ett jättelångt inlägg förut och precis innan jag ska trycka på publicera så dör vårat internett. Sen har det varit så resten av dagen. Inte roligt....

Jaja, nu är jag färdig med all packning inför imorgon. Då åker jag tillbaka till Vann igen. Ska bli kul att komma dit och jobba igen, men samtidigt är det något av det jobbigaste jag ahr gjort. Det är otroligt svårt att vara så långt hemifrån och från min familj. Men jag vet att det är en väldigt viktig och nyttig erfarenhet.

Sorry!

Det har inte blivvit något bloggande eftersom vi har jobbat riktigt mycket och sen varit så trött när vi blivit färdiga. Sen var jag edig igår och då ville jag helt enkelt bara spendera massa tid med att ta det lugnt hemma. Men imorgon blir jag ledig igen, och då kommer bloggandet igång igen ^^

RSS 2.0