Dagen med ingenting planerat, UNDERBART!


Musikinlägg

Låtar som får mig att minnas: Från när jag försökte lära mig att spela gitarr


Låten som älskling försökte lära mig att spela på gitarr de första veckorn vi
kände varandra



Första låten som jag lärde mig att spela intrott på, var så stolt och kunde inte
sluta spela det.



Ut i kylan....

Om en stund ska jag ge mig ut i nästn -20 och hoppas på att ta mig levande till körlektionen. Hoppas på att det inte är allt för många lektioner kvar nu, det känns inte så i alla fall, snart kan jag nog köra bil perfekt ^^




Shoppingglädje

Ledsen för så dålig uppdattering på sistone. Men just nu har jag jullov och det händer helt enkelt inte så mycket i mitt liv då. Jag gillar att bara ta det lugnt hemma och inte göra så mycket alls.

Idag har jag dock varit och shoppat en hel del! Fick ett presentkort av mormor i julklapp och tyckte att det var en bra idé att utnyttja det på mellandagsrean. Kan säga att jag hittade en hel del snygga fynd, som ni lär få se mer av de närmsta dagarna!


Min jul

Min jul blev an av de bästa jag varit med om faktiskt. Varit en del släktingar här hemma, och på kvällen kom älsklingen hit med efter att ha varit med hans familj under dagen. Tänkte buda på två av de bästa bilderna, för det blev inte så många, hehe.

Och gissa vem som var tomte i år? En del av er vet ju att jag gillar tv-programet Top Gear, så vi gör ett eget improviserat försök att härma dem:

"Some say that he has seen Christmas with Donald Duck one Billion times and that hes raindeer is a little chineese crested dog. Well, all we know is that he's not Santa Clause, but he is Santa Clause brasilian cousin!"






Nu ska jag ta och fortsätta att kolla på en av mina Greys Anatomy-boxar, en av de mycket uppskattade julklapparna. Ha en underbar juldag!

Dan före doppardan



Hej alla läsare!
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har varit inne i stan en stund och fått en ansiktbehandling + diskuterat en kur med behandling som jag eventuellt ska börja med. Jag har ju som sagt inte riktigt den bästa hyn i världen, har en del acne och acneärr och kollar nästan ständigt efter behandlingar som kan hjälpa. Hade ju en behandling som jag gillade och som fungerade, men den blev alldeles för dyr i längden...

Imorgon är det julafton. Men jag känner mig nästan ledsen. Den där känslan som man hade när man var liten, man räknade ner dagarna redan i november, vaknade vid fyra på morgonen och massa sånt. Känner inte ritkigt så länge...

Har ni fått någon julkänsla?

Årets största städvåg?

Ledsen för dålig uppdatering, men igår hade jag skolavslutning för terminen och sen blev det helt enkelt lite filmmys med älsklingen, så jag tänkte inte riktigt på datan.

Idag har vi alla fall gjort färdigt julstädningen. Det känns ritkigt skönt att det äntligen är färdigt. Börjar till och med få lite julkänsla ^^

Lång dag

Har haft en riktigt lång skoldag, tur att det bara är en dag kvar och den består bara av en julavslutning och lite möten. Bl.a. med tv-teamet som jag och en vän ska jobba med om ett tag. Ska bli riktigt kul!

Kom på att det är mindre än en månad kvar till min födelsedag nu med. Böejar få lite smått panik, jag börjar känna mig gammal...


Såhär såg jag ut på min 18:årsdag. Snart ett år sen nu

Söndagsmys


Gillar mina nya ljuslycktor

En dag i skidbacken


Först skulle vi hyra all utrustning






Älskling






Koffe




På slutet av dagen behövdes det lite vila





Och dagen avslutades med lite kvällsåkning

Ute och åker



Igår fick jag och älsklingen en idé att vi skulle åka till Ulricehamn och åka skidor i helgen. Har haft en riktigt roligt dag i backen men nu är det skönt att vara påväg hem. Imorgon blir det en väldigt lugn dav för att ladda upp,för de sista dagarna i skolan innan lovet ^^

Om man ändå hade det där körkortet...

Kollektivtrafiken här går inte att lita på över huvud taget. Det är så tröttsamt att direkt när temperaturen går under 0 så är det ingen idé att räkna med att komma i tid. Under den här vintern har jag kommit allt från fem minuter för tidigt till en timma försent.... Och så vill de att man ska sluta åka så mycket bil. Hade jag bara haft det där körkortet så hade jag nog kört varje dag, Inte för att jag inte bryr mig om miljön, utan för att ingen orkar stå ut med det här!

Sådär ja, nu har jag fått klaga av mig för idag.

Nyårsklänningar



Alla klänningarna kommer ifrån
http://fashionclub.se/
och kostar ca 300 - 400 kr

Torsdagen 16 dec

God morgon på er!
Konstigt, jag känner mig väldigt fin idag, med min nya tröja och örhängen, men jag vill inte fastna på bild. Får visa er mer sen!

Idag blir det inte en särskillt lång skoldag och sen blir det stallet. Underbart!

Älskar mina nya vinterskor!





Uppdate: Skorna är köpta på EuroSko (har jag för mig att butiken heter) i Nordstan. De har för tillfället utförsäljning och upp till 70% rea

Fixat alla julklappar nu

Känns riktigt skönt faktidskt. Nu sitter jag och väntar på älsklingen, ska gå med honom i stan en stund innan det är dags att åka hem och börja plugga för en redovisning imorgon. Men en lite roligare sak som händer imorgon är att jag ska på ett möte som handlar om en väldigt kul sak. Berättar nog mer om det imorgon ^^

Praktikplats, check!




Tisdag, och laddar för veckan

Igår hände det inte mycket speciellt... Var i skolan fram tills 17.30 och sen gav jag mig iväg mot sångavslutningen, som gick bara bra ^^

Idag blir det en kort skoldag, tack och lov! Börjar vid 10 och kommer att sluta någon gång vid 14. det behövs verkligen när man har tre riktigt långa dagar i veckan, sista året i gymnasiet är ingen barnlek.

Ja ja, nu ska morgonruffset och jag snart åka iväg mot Angered och skolan.

See yah!

 


Klar för bio

Om en stund ska jag och mamma åka iväg och kolla på bio. Vi ska se Harry Potter och Dödsrelikerna, Del 1. Ser verkligen fram emot det, har varit HP-nörd sen första boken kom ut!

Så här blev stylingen:


Fråga mig inte vad jag gör med mitt ena öga, hehe


Ögon makeupen blev guldig med en mörkbrun bas


Ett av favorithalsbanden


Ringen är från cypernresan i somras

Dagens skratt

Jag håller på med min presentation om telefonens utveckling. Jag försökte att sätta en bild på varför telefonen är mer effektiv än att skriva brev. Vad tycker ni?


Mysig kväll igår

Dock upptäckte jag att jag hade glömt att ladda batterierna på kameran, så det blev tyvärr inte allt för många bilder. Men här kommer de som det blev i alla fall.

Och så blev jag helt kär i den här dekorationen, och var tvungen att köpa den.











En av kvällens absoluta höjdpunkter var när jag äntligen vann en stjärnvinst på chokladhjulet. Kanske lite löjligt att jag hoppade och skrek av glädje, men jag har verkligen velat vinna en sådan här vinst sen jag var jätteliten. Behöver nog inte köpa någon mer choklad den här julen ^^

Hemklickat!


Nytt skal till mobilen


Jul på Liseberg ikväll

Hej på er!
Känner att jag är inne i en riktigt djup bloggsvacka. Bloggar en eller två dagar, sen blir det inget på nästan en vecka, och så börjar det om igen... Nej, skärpning!

Men jag har haft såååå mycket att göra de senaste dagarna, men nu ska jag i alla fall försöka att få ihop minst ett inlägg om dagen, även om det inte har hänt någonting speciellt.

I förrgår fyllde min älskling år, GRATTIS! 20 år blev han, och jag träffade honom när han car 14, det är ett tag som vi kännt varandra nu, hehe.

Ikväll blir det Jul på Liseberg med honom och hans mamma. Det ska blir jättemysigt, har längtat ända sedan de öppnade för året! Kan behöva ha lite kul nu, för imorgon blir det bara en massa plugg... Har en uppgift i Ntur B att göra färdigt.

Ha en bra dag!

Den roligaste körlektionen ever!

Vilken körlektion jag har haft idag! Jag har aldrig kört på snö innan, och det berättade jag såklart för läraren. Då ttckte han att det var en lysande idé att köra bort till en parkering, så att jag skulle få lära mig att sladda lite. Sagt och gjort! Det var något av det roligaste jag gjort i mitt liv! Nu återstår det bara att se om jag kan komma i tid till konserten, tågen vill inte riktigt som jag vill...

Det kommer att bli en lång dag

Är påväg mot min körlektion nu. Det kommer att bli så skönt när jag äntligen har det där jäkla körkortet i min hand! Efter det väntar en lång skoldag och en del möten. Till sist så ska jag ta mig tillbaka till Lerum och sjunga i kyrkan. En julkonsert som jag brukar vara med på. Vi får väl se om jag överlever fram tills ikväll. Ska försöka att vara duktig och göra lite uppdateringar under dagen. Ha en bra dag nu fina läsare!

Spelrecentio: Call of Duty, World at War



Ännu ett Call of Duty-spel, ja, jag gillar verkligen dem!

Jag tyckte att spelet var okej, men inte så mycket mer.... Storyn utspelar sig i andra världskriget, där man är på ryska- och amerikanska sidan. Man kan spela de flesta banorna i kampanjen i split screen. Det är en mycket uppskattad del i spelet, eftersom jag personligen tycker att det är mycket roligare än att spela själv.

Men en del som jag verkligen irriterar mig på, vilket skaparna har åtgärdat i senare spel, är när man rör sig med många andra "personer". Du kan bli utknuffad ur skydd eftersom när någon går på dig, så blir du flyttad. Men om du går på någon, så blir inte den flyttad. Kanske en liten bagatell, men det förstör i alla fall min spelglädje...

De vapen som erbjuds är bra och tidsenliga. Eldkastaren


Grafiken och ljudet är bra, de har verkligen lyckats att få till rätt musik till rätt situationer.

Väldigt lugn helg

De senaste dagarna har jag inte haft någon blogglust över huvud taget, det händer helt enkelt inget intressant i mitt liv just nu. Men jag tänkte passa på att ta det lugnt idag, så börjar jag skriva igen imorgon ^^

RSS 2.0