Spelrecention: Call of Duty, Black Ops

Spelet som jag längtat så länge efter har kommit ut. Och nu har jag och älskling tagit oss igenom det!


Det senaste tillskottet i CoD-familjen är som sagt Black Ops. Ett spel med mycket fart och en kampanj med en ordentligt genomtänkt story, kanske lite väl genomtänkt. Ibland kan det vara lite svårt att hänga med i allt som händer. Det är nästan mer film än spel stundvis, på både gott och ont... Men den är riktigt bra, och har en hel del oväntade vändingar.
Banorna är väldigt olika i kvalité. Jag tycker att en del banor är geniallt uppbyggda och är en ren njutning att spela. De har riktigt snygga effekter och man känner verkligen full kontroll.
Men vissa banor är ganska så misslyckade. Miljön är bra och detaljrik, men det är fienderna som man ibland misslyckats med. Då när de alldeles för många och för smarta. Om man ska försöka beskriva det, så kan man inte sticka upp huvudet i 0,5 sekund utan att bli skjuten. Ingen kan ha en så snabb reaktionsförmåga! Eldstiderna blir då med tråkiga, för svåra och enformiga eftersom alla har ett aoutomat maskingevär. Det blir bara en massa slarvigt skjutande för att ta sig igenom banan och absolut ingen chans till att uppskatta något annat i miljön.


Grafiken ser ut som i de tidgare CoD-spelen, alltså bra. Gott om smådetaljer som ger spelet en riktigt verklighetstrogen uppfattning.


En stor miss är att man inte kan spela tillsammans med någon på kapanjen, som man kan i vissa andra spel. Dock finns det ett extra spel, ett zombiespel, som man kan spela upp till 4 personer på. Det är helt okej, men man tröttnar efter några gånger och zombierna är inte särksillt snyggt gjorda.


Jag skulle verkligen rekomendera spelet till alla Call of Duty fantaster, men skulle kanske råda till att vänta i några månader så att priset går ner lite. Just nu känns det tyvärr inte riktigt värt priset på ungefär 650 kr, som det kostar på de flesta spelbutikerna.

Kommentarer
Postat av: L O T T E

sv: absolut! blev riktigt nöjd :D

2010-11-27 @ 20:49:39
URL: http://lottesvarld.blogg.se/
Postat av: Mina

Hatar det där spelet, min bror spelar det helatiden! x')



FIN BLOGG :D

2010-11-27 @ 21:16:01
URL: http://hockeyolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0